Featured Post

Network Meeting & Concert PoPa SapKa

AEGEE Timisoara are placerea de a organiza un Network Meeting in perioada 23-27 September 2010. Network Meeting este de fapt o intalnire regionala intre antenele balcanice ale AEGEE-ului . In acest an vor fi 25 de participanti .De-a lungul acestei perioade, in Timisoara se vor desfasura diverse workshop-uri...

Read More

PROIECTE

Printre reuşitele şi performanţele AEGEE Timişoara se numără introducerea burselor Erasmus în cadrul Universităţii de Vest şi a Politehnicii din Timişoara, titlul de cel mai bun proiect în cadrul Galei ONG-urilor 2008 ( Eco Urban Groove ), precum şi numerose proiecte educaţionale, sociale şi ecologice cu impact asupra comunităţii şi autorităţilor locale.

Feedback-ul primit din partea participanţilor, a presei, autorităţilor, altor ONG-uri şi a comunităţii în legătură cu diferite proiecte ne-a determinat să facem din acestea o tradiţie, cum ar fi: ”Duşmanii Trotuarului”, ”Împreună de Crăciun” sau “Summer University”.

De asemenea, exclusiv pentru membrii AEGEE se organizează sesiuni de traininguri, pe diverse teme, cum ar fi scriere de proiecte, comunicare eficienta, sesiuni de team building, exchange-uri cu alte antene AEGEE din Europa şi Summer University.