Featured Post

Voluntari In Europa

In perioada 8-9 mai AEGEE Timisoara a desfasurat proiectul Voluntari in Europa care a avut ca activitati principale: dezbateri pe tema voluntariatului, workshopuri, prezentari si alte activitati si a urmarit….grupul tinta…..cu liceeni selectati de la doua licee importante din Timisoara:  Colegiul...

Read More

PROIECTE

Printre reuşitele şi performanţele AEGEE Timişoara se numără introducerea burselor Erasmus în cadrul Universităţii de Vest şi a Politehnicii din Timişoara, titlul de cel mai bun proiect în cadrul Galei ONG-urilor 2008 ( Eco Urban Groove ), precum şi numerose proiecte educaţionale, sociale şi ecologice cu impact asupra comunităţii şi autorităţilor locale.

Feedback-ul primit din partea participanţilor, a presei, autorităţilor, altor ONG-uri şi a comunităţii în legătură cu diferite proiecte ne-a determinat să facem din acestea o tradiţie, cum ar fi: ”Duşmanii Trotuarului”, ”Împreună de Crăciun” sau “Summer University”.

De asemenea, exclusiv pentru membrii AEGEE se organizează sesiuni de traininguri, pe diverse teme, cum ar fi scriere de proiecte, comunicare eficienta, sesiuni de team building, exchange-uri cu alte antene AEGEE din Europa şi Summer University.