Featured Post

Voluntari in europa, editia a II-a

Proiectul Voluntari in europa, editia a doua a ajuns la finalitate. AEGEE Timisoara a indeplinit task-urile pe care si le-a propus, anume acelea de a constientiza elevii liceelor asupra muncii in cadrul ONG-urilor pe baza de voluntariat si implicarea acestora in scrierea unui proiect. Au fost selectati...

Read More

PROIECTE

Printre reuşitele şi performanţele AEGEE Timişoara se numără introducerea burselor Erasmus în cadrul Universităţii de Vest şi a Politehnicii din Timişoara, titlul de cel mai bun proiect în cadrul Galei ONG-urilor 2008 ( Eco Urban Groove ), precum şi numerose proiecte educaţionale, sociale şi ecologice cu impact asupra comunităţii şi autorităţilor locale.

Feedback-ul primit din partea participanţilor, a presei, autorităţilor, altor ONG-uri şi a comunităţii în legătură cu diferite proiecte ne-a determinat să facem din acestea o tradiţie, cum ar fi: ”Duşmanii Trotuarului”, ”Împreună de Crăciun” sau “Summer University”.

De asemenea, exclusiv pentru membrii AEGEE se organizează sesiuni de traininguri, pe diverse teme, cum ar fi scriere de proiecte, comunicare eficienta, sesiuni de team building, exchange-uri cu alte antene AEGEE din Europa şi Summer University.