Featured Post

AEGEE Training – Cheveres

In perioada 26-28 Februarie 2010,AEGEE Timisoara a avut parte de un training in Cheveres,mai precis,la Tabara Cheveres,aflata la aproximativ 25 de km de Timisoara.Echipa,formata din 18 persoane,a fost coordonata de trainerul Bogdan Popescu,abordand subiectele: Comunication,Presentation Skills,Time Management...

Read More

PROIECTE

Printre reuşitele şi performanţele AEGEE Timişoara se numără introducerea burselor Erasmus în cadrul Universităţii de Vest şi a Politehnicii din Timişoara, titlul de cel mai bun proiect în cadrul Galei ONG-urilor 2008 ( Eco Urban Groove ), precum şi numerose proiecte educaţionale, sociale şi ecologice cu impact asupra comunităţii şi autorităţilor locale.

Feedback-ul primit din partea participanţilor, a presei, autorităţilor, altor ONG-uri şi a comunităţii în legătură cu diferite proiecte ne-a determinat să facem din acestea o tradiţie, cum ar fi: ”Duşmanii Trotuarului”, ”Împreună de Crăciun” sau “Summer University”.

De asemenea, exclusiv pentru membrii AEGEE se organizează sesiuni de traininguri, pe diverse teme, cum ar fi scriere de proiecte, comunicare eficienta, sesiuni de team building, exchange-uri cu alte antene AEGEE din Europa şi Summer University.