Featured Post

Voluntari in europa, editia a II-a

Proiectul Voluntari in europa, editia a doua a ajuns la finalitate. AEGEE Timisoara a indeplinit task-urile pe care si le-a propus, anume acelea de a constientiza elevii liceelor asupra muncii in cadrul ONG-urilor pe baza de voluntariat si implicarea acestora in scrierea unui proiect. Au fost selectati...

Read More

DESPRE NOI

AEGEE Timisoara a fost fondata in anul 1994 de catre un grup de studenti apartinand mai multor universitati timisorene.

Inca de la inceput AEGEE Timisoara s-a implicat in activitatile studentesti, incercand prin actiunile sale sa faca cunoscute oportuninatile si avantajele unei Europe unite. Mai mult decat atat, AEGEE promoveaza imaginea Romaniei si a regiunii Banat printre studentii europeni care participa la evenimentele organizate de AEGEE Timisoara si alte antene AEGEE.

De-a lungul istoriei sale, organizaţia noastră a întrepins activităţi sociale şi culturale si a fost un loc al creativităţii, formării personale şi colective, precum şi a educaţiei cetăţeneşti. Printre reuşitele şi performanţele AEGEE Timişoara se numără introducerea burselor Erasmus în cadrul Universităţii de Vest şi a Politehnicii din Timişoara, titlul de cel mai bun proiect în cadul Galei ONG-urilor 2008 ( Eco Urban Groove ), precum şi numerose proiecte educaţionale, sociale şi ecologice cu impact asupra comunităţii şi autorităţilor locale.