Featured Post

Impreuna de Craciun

Prin intermediul proiectului „Împreună de Crăciun”, AEGEE Timişoara a desfăşurat începând cu anul 2005 campanii de strângere de fonduri, pentru diferite cauze sociale. Fie că fondurile au fost îndreptate către centre de plasament din diferite locaţii (Timişoara, Buziaş, Lugoj), sau...

Read More

DESPRE NOI

AEGEE Timisoara a fost fondata in anul 1994 de catre un grup de studenti apartinand mai multor universitati timisorene.

Inca de la inceput AEGEE Timisoara s-a implicat in activitatile studentesti, incercand prin actiunile sale sa faca cunoscute oportuninatile si avantajele unei Europe unite. Mai mult decat atat, AEGEE promoveaza imaginea Romaniei si a regiunii Banat printre studentii europeni care participa la evenimentele organizate de AEGEE Timisoara si alte antene AEGEE.

De-a lungul istoriei sale, organizaţia noastră a întrepins activităţi sociale şi culturale si a fost un loc al creativităţii, formării personale şi colective, precum şi a educaţiei cetăţeneşti. Printre reuşitele şi performanţele AEGEE Timişoara se numără introducerea burselor Erasmus în cadrul Universităţii de Vest şi a Politehnicii din Timişoara, titlul de cel mai bun proiect în cadul Galei ONG-urilor 2008 ( Eco Urban Groove ), precum şi numerose proiecte educaţionale, sociale şi ecologice cu impact asupra comunităţii şi autorităţilor locale.