Featured Post

Voluntari In Europa

In perioada 8-9 mai AEGEE Timisoara a desfasurat proiectul Voluntari in Europa care a avut ca activitati principale: dezbateri pe tema voluntariatului, workshopuri, prezentari si alte activitati si a urmarit….grupul tinta…..cu liceeni selectati de la doua licee importante din Timisoara:  Colegiul...

Read More

DESPRE NOI

AEGEE Timisoara a fost fondata in anul 1994 de catre un grup de studenti apartinand mai multor universitati timisorene.

Inca de la inceput AEGEE Timisoara s-a implicat in activitatile studentesti, incercand prin actiunile sale sa faca cunoscute oportuninatile si avantajele unei Europe unite. Mai mult decat atat, AEGEE promoveaza imaginea Romaniei si a regiunii Banat printre studentii europeni care participa la evenimentele organizate de AEGEE Timisoara si alte antene AEGEE.

De-a lungul istoriei sale, organizaţia noastră a întrepins activităţi sociale şi culturale si a fost un loc al creativităţii, formării personale şi colective, precum şi a educaţiei cetăţeneşti. Printre reuşitele şi performanţele AEGEE Timişoara se numără introducerea burselor Erasmus în cadrul Universităţii de Vest şi a Politehnicii din Timişoara, titlul de cel mai bun proiect în cadul Galei ONG-urilor 2008 ( Eco Urban Groove ), precum şi numerose proiecte educaţionale, sociale şi ecologice cu impact asupra comunităţii şi autorităţilor locale.